Elle Apartments Malinska

Preporučujemo Vam

Malinska Walk & Taste 18.5. - 1.6.2024.


Malinska Valk & Taste nudi jedinstveno iskustvo šetnje obogaćeno degustacijama domaćih specijaliteta i vina s područja Kvarnera. Posetioci mogu da probaju jela od sira, skute, jagnjetine i šurlice i uživaju u raznovrsnim gastronomskim delicijama. Ova inicijativa promoviše lokalnu kulinarsku baštinu i potiče podršku lokalnih proizvođača hrane i vina, pružajući posjetiteljima autentičan doživljaj kvarnerske regije.
Manifestacija će se održavati svake subote od 18. maja do 1. juna u dve sesije. Prvi termin počinje u 12 časova, a drugi u 17 časova.
U večernjim satima možete uživati u degustaciji kvarnerskih vinskih sorti, upotpunjenih gastro kreacijama masterchefa Časlava Matijevića, po promotivnim cijenama. Sve ovo biće obogaćeno prigodnim muzičkim programom u izvođenju trija Iman Acoustic.
U manifestaciji učestvuju priznati restorani i bistroi kao što su Bistro Bukarica, Rova Beach Bar Bistro, Vala Bistro i Bistro Toni, kafana Nino, te restoran Vila Rova, restoran Primorska koliba i restoran Mulino.više

KONCERT KLAPA INTRIGA

KONCERT KLAPA INTRIGA 08. JUNA U 21.00 MALINSKA TRG

Klapa Intriga je vokalna grupa iz Hrvatske koja izvodi klapsku muziku, tradicionalno a cappella pjevanje karakteristično za dalmatinski kraj. . Klapa Intriga poznata je po očuvanju i promociji muzičke baštine, te učestvuje na raznim festivalima i nastupima širom Hrvatske i inozemstva. Kvalitetnim pevanjem i interpretacijom tradicionalnih klapskih pesama, klapa Intriga doprinosi popularizaciji i održavanju klapske muzičke tradicije.
više

Turistička agencija KRALJ

Ako niste rezervisali kod nas, probajte kod KRALJ TRAVELA,  njihov izbor je veći!


više

NACIONALNI PARK PLITVIČKA JEZERA

NACIONALNI PARK BRIJUNI

Nacionalni park Risnjak

PARK PRIRODE UČKA

OSTRVO KRK

NACIONALNI PARK SJEVERNI VELEBIT